Selecteer een pagina

Praktijk voor Remedial Teaching

Bij mij bent u aan het juiste adres voor deskundige begeleiding bij het oplossen van problemen met lezen, schrijven en rekenen. Ook bied ik hulp bij het leren en studeren en op sociaal emotioneel gebied.

Werkwijze
Nadat u contact heeft opgenomen, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn en wat nodig is. Contact met de school of opleiding behoort ook tot de mogelijkheden om het probleem duidelijk te krijgen en de begeleiding op elkaar af te stemmen.

Dan maak ik een handelingsplan waarin beschreven staat aan welke doelen we gaan werken, hoe we dat doen en ook hoe vaak. Tevens staat in het plan wanneer en hoe ik ga controleren of de doelen behaald zijn.

Elke bijeenkomst duurt 45 minuten en daarnaast heb ik nog 15 minuten voorbereidingstijd nodig. Uiteraard registreer ik alles wat we doen en bespreken we wekelijks de voortgang.

Monique Basten is geregistreerd bij de Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers.

Wilt u meer weten over de Remedial Teaching aanpak van Basten Trainingen of wilt u een afspraak met mij maken? Neem dan vrijblijvend contact op.