Selecteer een pagina

Taaltrainingen voor volwassenen

Basiscursus Nederlands
Hoe zat het ook alweer met die spellingregels? Hoe schrijf ik een goede (sollicitatie)brief? Hoe schrijf en spreek ik foutloos Nederlands? Hoe maak ik een goede presentatie?
Wanneer u het Nederlands wel beheerst, maar nog verder wil bijschaven, bied ik een basiscursus Nederlands aan. U bepaalt zelf waar u aan wil werken en samen maken we een programma op maat.

Basiscursus Engels
U spreekt niet of nauwelijks Engels? U wil korte gesprekjes kunnen voeren in het Engels op vakantie? Op uw werk wordt verwacht dat u zich in het Engels verstaanbaar kunt maken?
Voor mensen die zich mondeling willen kunnen redden in het Engels geef ik een basiscursus Engels. De nadruk zal liggen op spreekvaardigheid en luistervaardigheid, waardoor u na afloop in staat zult zijn om een eenvoudig gesprek in het Engels te kunnen voeren en begrijpen.

Nederlands als tweede taal
U woont en/of werkt in Nederland en Nederlands is niet uw moedertaal, maar u wilt het wel graag leren? Voor anderstaligen bied ik een training Nederlandse taal aan. U leert Nederlands spreken en verstaan, zodat u zich kunt redden in het Nederlands